0187 49 22 22 info@wimvantoledo.nl

Een begrip in staalconstructies

Al ruim 45 jaar!

Scheepvaart
Het maken, repareren, renoveren en plaatsen van staal in de scheepvaart is onze specialiteit. Met kwaliteit en vakmanschap voorop staan wij voor ieder project, klein of groot, voor u klaar. Wij beschikken over een eigen werkplaatsen, maar in de scheepvaart werken wij vaak op locatie. Wij zijn zeer flexibel en helpen u graag weer op weg. Wilt u meer informatie opvragen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Staalconstructies
Als staalconstructie voor de offshore kunnen wij als geen ander de meest uiteenlopende constructies bouwen, onderhouden en repareren. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij maken een advies op maat en bespreken graag samen met u de mogelijkheden.

Containertrailers
Om het transport van containers zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen, maken wij speciaal voor de scheepvaart containertrailers. Naast het maken van containertrailers kunt u ook bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Wij staan graag voor u klaar om uw opdracht succesvol af te ronden. Heeft u vragen of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op, wij staan u graag te woord.